RIEKER

Image
Image
Autor:Sanja Božičković
Image
Autor:Sanja Božičković
5. travnja 2023.
Povijest proizvodnje cipela modne marke Rieker veže se još u davnu 1874. godinu. Tradicija je to koja je do danas prepoznata kao obuća visoke kvalitete, izvrsne udobnosti i funkcionalnosti, lagane, mekane i prikladne za cjelodnevno nošenje. Uz sve već prepoznate i dokazane kvalitete udobnosti, tehnologija antistres uložaka i memory pjene u tabanicama omogućavaju apsorpciju „udaraca“ prilikom hodanja što nam daje osjećaj ugode „jastuka“ prilikom hodanja.
Image

Brend Rieker brzo je stekao reputaciju diljem Europe kao proizvođač iznimno udobne i kvalitetne obuće. Fokus je na ženskoj i muškoj obući. Proizvodnja se danas temelji na tenisicama, cipelama, gležnjačama, čizmama, natikačama, sandalama, polucipelama, polusandalama.

Rieker nudi široki spektar funkcionalne obuće, od obuće za slobodno vrijeme pa sve do poslovnih događanja.

Vizija poslovanja usmjerena je na proizvodnju obuće visoke kvalitete i udobnosti, ali usklađene s modnim trendovima uz zadovoljavanje važnog faktora života, a to su zdravlje i vitalnost.

Sva obuća proizvodi se u vlastitim tvornicama kako bi se održala kvaliteta i unaprijedila tehnološka dostignuća u proizvodnji.

Tehnologija

Cijela linija Rieker cipela ima nekoliko prepoznatljivih obilježja.

  • Tehnologija fleksibilnosti džoništa omogućava korak bez ikakvog napora
  • Svaka cipela iz Rieker ponude, zahvaljujući modernim tehnologijama, lagana je „kao pero“ i daje osjećaj jastuka za cjelodnevno nošenje
  • Softy tabanice u obući uz prepoznatljivu fleksibilnost džoništa, imaju učinak amortizacije i antišoka uz koje se smanjuje opterećenje kralježnice i stopala

Svaki model iz Rieker ponude ima dovoljnu širinu gazišta kako bi i široka i deformirana stopala osjetila udobnost svakog koraka.

Image
Podijeli sa prijateljima