Reklamacije i povrat

Pošaljite nam informacije s brojem računa i opisom reklamacije e-mailom na info@topmoda.info, ispunite obrazac za reklamacije dolje, ili se javite telefonski na 01 615 3553 ili 01 7898 252.

Također možete neispravan proizvod poslati na našu adresu -trebamo adresu za povrat LASTOVSKA 2 A ili  SARAJEVSKA 6, 10000 ZAGREB sa fotokopijom računa i jamstvenim listom.

Poslat ćemo Vam potvrdu primitka reklamacije i, temeljem Vašeg opisa reklamacije, informaciju o tome:

  • može li se proizvod zamijeniti za novi,
  • može li se za proizvod vratiti novac,
  • da li je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis.

Zamjena / povrat

U slučajevima da niste zadovoljni naručenim proizvodom pošaljite nam ga neoštećenog u roku od 30 dana i dobit ćete povrat novca ili zamjenski proizvod, ovisno o vašim željama.
Kada proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o povratu novca / slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca / zamjena za novi proizvod biti će odrađena unutar 2 – 3 dana, a najkasnije unutar 15 dana. U suprotnom nas kontaktirajte na info@topmoda.info
ili putem telefona 01 615 3553 ili 01 7898 252.

Lažne reklamacije se naplaćuju ovisno o utrošenom vremenu za potvrdu ispravnosti.

Jamstvo i rok povrata

Jamstvo ne pokriva kvarove nastale nestručnim rukovanjem, djelovanjem više sile (udar groma, požar, poplava i sl.), mehanička oštećenja, istrošenosti i sl. U slučaju da nije moguće izvršiti popravak ili zamjenu u roku od 45 dana od prijema robe na servis vraćamo Vam novac.

Svaki proizvod ima priložen i jamstveni list koji može sadržavati posebne odredbe ili dugotrajnije jamstvo pa Vas svakako molimo da ga prije upotrebe pročitate.

Sve reklamacije rješavamo najkasnije u roku od 45 dana popravkom neispravnog proizvoda, zamjenom za novi ili povratom novca, ovisno o vrsti proizvoda i dogovoru s kupcem.

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, Top moda .d.o.o. omogućuje Vam da svoje pisane prigovore šaljete na adresu: LASTOVSKA 2 A ili  SARAJEVSKA 6, 10000 ZAGREB ili e-mailom na adresu: info@topmoda.info