Početna stranica » Ženska kolekcija » Ženske sandale

Ženske sandale

Ženske sandale

Sandale predstavljaju savršenu obuću za vruće ljetno razdoblje. U njima ćete se osjećati udobno, slobodno i prozračno. Dizajn sandale treba biti elegantan, ali i funkcionalan kako bi osigurao udobnost nošenja.
Od brendova u ponudi imamo Rieker, Remonte, Caprice, Tamaris, Imac, Lizard, GIS sandale i Jana. U ponudi se mogu pronaći različiti modeli, od ravnih sandala, sandale s punom petom, zatim s platformom te na visoku petu. Možete birati između jednostavnog dizajna i boja ili modela u raznim bojama, s ukrasima, uzorcima, cirkonima, na kopčanje ili na navlačenje. Sigurno ćete pronaći svoj odgovarajući par sandala koji će upotpuniti vaš stil.
Sandale se mogu pronaći za sve aktivnosti kojima se bavite. Ukoliko trebate poslovne sandale, odaberite udobne, lagane i elegantne modele, u kojima možete provesti i cijeli dan, za izlete i duge šetnje u ponudi imamo i sportske sandale, za ljetovanje možete odabrati casual i lagane sandale, a za večernje izlaske obavezno morate imati lijepe i upečatljive sandale koje pristaju uz ljetni outfit.
Pogledajte ponudu
Ženske sandale