Naša priča

Image

Tvrtka je osnovana u srpnju 1996. godine sa sjedištem u Zagrebu. Osnovna djelatnost tvrtke je maloprodaja muške i ženske obuće. Prodajna mjesta nalaze se u Lastovskoj 2a (tržni centar Savica – Trnje) i u Sarajevskoj 6 (Super Konzum, Dugave – Novi Zagreb). Na ovim lokacijama možete pronaći veliki izbor obuće poznatih europskih robnih marki: Rieker, Remonte, Caprice, Lizard, S.Oliver, Tamaris i Jana.

Glavni moto naše tvrtke je: „Nitko se ne brine o vašim nogama više od nas…“. Pažljivim odabirom modela, nastojimo zadovoljiti potrebe naših kupaca za udobnom, laganom i kvalitetnom obućom koju je moguće nositi tijekom cijelog dana uz osjećaj ugode koju pruža obuća napravljena od prirodnih materijala s ugrađenim naprednim tehnološkim rješenjima za ugodno i udobno hodanje. Našim kupcima posvećujemo posebnu pažnju trudeći se pronaći upravo onaj par obuće koji će im najviše odgovarati, te im bogatim iskustvom i savjetima pomoći pri korištenju i održavanju njihove obuće.

Uz razvoj poslovne mreže, cilj nam je da bogatom ponudom i visokom razinom kvalitete usluge našim kupcima pružimo nešto više…