Početna stranica » Ženska kolekcija » Ženske mokasine

Ženske mokasine

Prikazujemo 1–20 od 33 rezultata

Ženske mokasine

Mokasine su idealna elegantna obuća tijekom proljetnog i ljetnog razdoblja. Karakterizira ih njihova lakoća i prozračnost, tako da ih nećete osjetiti na nogama ni tijekom višesatnog nošenja. Njihova praktičnost je u tome što se samo nataknu na stopalo, te vas neće nažuljati. Prepoznatljive su prema tome što su zatvorene, nisu vidljivi prsti i pete. Potplat mokasina je ravan s malom visinom potpetice, koja samim time daje dozu otmjenosti i elegancije. Mokasine definira visoka udobnost, zbog prirodnih i laganih materijala koji ih čine mekanim i udobnim za nošenje.
U ponudi imamo nekoliko kvalitetnih brendova kao što su Rieker, Caprice i Imac. Navedene brendove karakterizira visoka udobnost i lakoća nošenja zbog mekanih i prirodnih (kožnih) materijala s vanjske i unutrašnje strane obuće. Možete izabrati modele jednostavnijeg, minimalističkog izgleda ili modele s ukrasima, kao što su ukrasni remeni, ukrasne kopče i vezice. Pojavljuju se u više boja, tako da ćete s lakoćom izabrati što vam najbolje pristaje uz vaš stil i odjevne kombinacije.
Mokasine su odlična obuća za svakodnevno nošenje, na primjer za posao. Najbolje pristaju na svečane hlače ili obične traperice u kombinaciji s košuljama i casual majicama kratkih rukava, važno je samo uskladiti boje s odjevnim kombinacijama.
Pogledajte ponudu
Ženske mokasine