Početna stranica » Ženska kolekcija » Ženske tenisice

Ženske tenisice

Ženske tenisice

Tenisice su danas najpopularnija svakodnevna vrsta obuće zbog praktičnosti i udobnosti nošenja. Postoji velik izbor  modela različitih materijala i dizajna, kao na primjer tenisice od tekstila, platna, mrežastih materijala, grube ili glatke kože, jednobojne, višebojne, s uzorcima i ukrasima. Tenisice su višenamjenska obuća, pristaju uz sve vrste odjevnih kombinacija. Važno je odabrati udobne tenisice koje će podržavati vaša stopala, te ćete u njima moći hodati satima.
Od brendova u ponudi imamo Imac, Rieker, Skechers, Remonte i Caprice. Karakterizira ih visoka udobnost i lakoća nošenja zbog kvalitetnih i mekanih materijala s vanjske i unutrašnje strane obuće. Na izbor imate tenisice za svaku prigodu, primjerice sportske tenisice, moderne tenisice s ukrasima, te elegantne profinjene tenisice. Pojavljuju se u mnogo boja, materijala i ukrasa, tako da ćete s lakoćom izabrati što vam najbolje pristaje uz vaš stil i odjevne kombinacije. Osim tenisica s vezicama, možete pronaći i one koje se samo nataknu na nogu, takva obuća vrlo je praktična i udobna.
Tenisice izvrsno pristaju uz sportsku odjeću, traperice ili kratke hlače, kao i uz duge suknje i ljetne haljine. Tenisice bijele ili crne boje trenutno su jako moderan odabir koji pristaje uz svaku odjevnu kombinaciju.
Pogledajte ponudu
Ženske tenisice