Početna stranica » Novosti » Nosim broj…

Nosim broj…

Image
Image
Autor:Sanja Božičković
Image
Autor:Sanja Božičković
26. travnja 2023.

Imate li broj…….

Često se znam našaliti da sam broj cipela 41  imala u prvom razredu osnovne škole. Bila su to izazovna vremena, uskladiti pojam djeteta s brojem stopala. Sjećam se da sam u 7. razredu osnovne škole, s veličinom stopala 41, imala u ponudi  jedino ženske cipele na visoku petu ili muški program obuće.
Image

Strašno iskustvo za mladu osobu koja se voli obući, dotjerati i biti „ faca“ u generaciji. Naš narod prepun je poštapalica pa je tako meni „ omiljena“ za taj period mog života: „ Gore juj, dolje fuj“.

Ne, nisam izašla s nikakvim traumama iz djetinjstva zbog svog broja stopala, ali da je današnjim generacijama puno jednostavnije biti u điru, to svakako.

Na ruku nam ide i promjena stila i načina života pa smo više orijentirani na ležernu odjeću i obuću, s kojom lako i vrlo elegantno kombiniramo i veće brojeve cipela.

Moram priznati da je lijepo živjeti u sadašnjem vremenu kada se sve može iskombinirati, pa tako tenisice naprimjer nosimo na haljine ili sakoe, jer je to i cool i ugodno.

Image

Veliki broj naših dama koje prvi puta otvore vrata našeg svijeta cipela vrlo tiho pitaju: Oprostite, koji vam je najveći broj ženskih cipela u ponudi?“, a kada čuju odgovor: „Skoro nam je sve u ponudi do 44, a koji Vama broj treba?“, vidimo šok i oduševljenje na licu.

Nastojimo stvoriti ponudu obuće za sve naše dame koje žele biti i sportske i elegantne, bez obzira nose li broj 38 ili 43.  Nije to više nikakvo iznimno iskustvo, to je stvarnost u kojoj živimo s mladim i malo zrelijim generacijama. Proizvođači obuće još uvijek skromno prelaze granicu 42 za žensku obuću, zato je ponuda tako skromna i zahtjevna za pronaći.

Image
Image
Image
Image

Ono što je nama važno u ponudi cipela je da sve budu rađene od prirodnih materijala, sa savitljivim potplatima za ugodno hodanje, da pratimo trendove, ali i da možemo naći nešto slično onome što ste si same zamislile da želite.

I ne zaboravite, čim nađete broj ne oklijevajte, kupite, jer već sljedeći vaš dolazak ne garantira da ćete isti model pronaći u vašoj veličini.

Podijeli sa prijateljima