Caprice

Image
Image
Autor:Sanja Božičković
Image
Autor:Sanja Božičković
28. lipnja 2023.

Obuća je ovo vrhunske kvalitete, udobnosti i inovativnih rješenja za sve izazove današnjeg izbora cipela.

S Capricom „hodate po zraku“, a leptir u potpisu šalje poruku lakoće svakog koraka kojeg napravite u ovim izvrsnim cipelama.

Image

Već tri generacije obiteljskih postolara uključene su u razvijanje ove robne marke koja zauzima police renomiranih trgovina diljem cijele Europe.

Caprice je sinonim za udobnost, mekoću, inovativnost, prirodne materijale. „Koža je naša filozofija“ misija je njihovog poslovanja. Ovo je visokokvalitetna  obuća s vrhunskim tehnologijama i kontinuiranom radu na kvaliteti i udobnosti kako biste osjetili razliku udobnosti u odnosu na druge robne marke.

Vrhunska izrada i udobnost posebno se osjeti i pamti po izvrsnoj unutarnjoj izvedbi cipele i posebno tabanice uz koju i najzahtjevniji dnevni izazovi nisu problematični.

Upoznajmo tehnologije Caprice proizvodnje:

Caprice Climotion®

 Kratica je za:

  • CLI (klima),
  • MOTION (kretanje) i
  • EMOTION (osjećaj).
Image
InovativanUložak je izrađen od inovativnog, iznimno mekanog i fleksibilnog materijala sa saćastim zračnim komorama. Na ovaj način stopala dišu i ventiliraju se.
Fleksibilan i mekanPotplat se ergonomski prilagođava obliku stopala i upija energiju prilikom gaženja. Zahvaljujući „ efektu pamćenja“ ova svojstva su trajno zadržana. Kad se izujete tabanica se vraća u početnu formu.
Apsorbira udarcePotplat se ergonomski prilagođava obliku stopala i pouzdano apsorbira energiju od hodanja. Zahvaljujući memorijskim ulošcima cipela trajno zadržava ta svojstva.
Regulira klimuZahvaljujući kanalima ugrađenim u struktura saća, stopalo je potpuno ventilirano. S Climotion tehnologijom vašem stopalu je osigurana ventilacija bez znojenja stopala i neugodnosti zbog ne propusnosti zraka u cipeli.
AntibakterijskiAmortizirajući jastučići potplata ispunjeni su česticama od pravog cedra, koje vas održavaju suhima, djeluju antibakterijski i imaju ugodan svjež miris
Caprice Blue GripSloboda pokreta i na skliskim površinama osigurana je s tehnologijom BLUE GRIP, posebnim dodacima koji vaš korak čini sigurnim i stabilnim.
Image
Caprice Airmotion

AIRMOTION je kratica za AIR (zrak) i MOTION (kretanje).

U Caprice ulošku imate do 300 zračnih polutki koji osiguravaju optimalnu cirkulaciju zraka i idealnu temperaturu stopala pri svakom koraku. VAŽNO: uložak kod AIRMOTION tehnologije sadrži opružni učinak loptica s kojim masirate stopala prilikom hodanja i rasterećujete cijelo tijelo.

Image
Caprice Blue OxygenSvježi zrak struji kroz cipelu pomoću otvora na Blue Oxygen potplatu i kontinuirano opskrbljuje zračne komore CAPRICE INSOLE kisikom. Efekt pumpe uloška omogućava vlažnom zraku da izađe kroz otvore. Ugodno svjež i suh osjećaj hodanja je zajamčen

Caprice uvijek priča nove priče, ali kvaliteta je uvijek u prvom planu. Veselimo se novim inovativnim tehnologijama uz koje ćemo još ugodnije hodati.

Volimo Caprice!

Vaša Top Moda
Sanja Božičković

Pogledajte ponudu
Podijeli sa prijateljima