Početna stranica » Novosti » Zakorači s nama u svijet najudobnijih cipela

Zakorači s nama u svijet najudobnijih cipela

Image
Image
Autor:Sanja Božičković
Image
Autor:Sanja Božičković
23. studenoga 2022.

Pozdrav svima,

moje ime je Sanja Božičković i vlasnica sam tvrtke Top Moda d.o.o. iz Zagreba, koja uspješno posluje od 1996. godine.

Tijekom svih tih godina rada, fokus mi je bio na obući za cjelodnevno hodanje, s kojom nećete biti ograničeni u svakodnevnim aktivnostima. Naravno da cipela mora biti vizualno „ugodna oku“, što je posebno važno našem nježnijem spolu, ali se nikako ne smije zanemariti faktor ugode koju pruža kvalitetna, dobro izabrana cipela.

Image

Cipela glavu čuva

„Cipela glavu čuva“ - stara je poslovica koju obično svi izgovaramo u trenucima kada nam je noga mokra, kada nam je hladno, ali i kada nam neudobna obuća stvara glavobolju. Cipele rijetko tko doživljava kao najvažniji „segment vlastitog ormara“, iako u njima provodimo cijeli dan. Uz kvalitetan izbor modela, domu ćete se vraćati bez napora, žuljeva, natisaka i drugih neugodnosti, s kojim se susrećete kada ste obuveni u neadekvatnu obuću.
Vesta, hlače ili kaput nisu toliko presudni za dan bez stresa, ali kada je cipela neudobna, priznajte, cijelo tijelo vas boli, nemate koncentraciju za ništa s čim se suočite, osim potrebe da se izujete ispod stola, kada vas nitko ne vidi.
Image
Ženske cipele Caprice sa Climotion Pro tehnologijom
Image
Izrazito lagana obuća omogućava cjelodnevno hodanje bez napora.
Naši kupci, koji su s nama već dugih 27 godina, naučili su nas da uz pozdrav ide rečenica: „Imam problem“ na koje mi vrlo uspješno pronalazimo rješenja, ali pri tome ne zanemarujemo estetiku. Želim vam pisati o raznim temama, jer sam kroz dugogodišnje iskustvo poslovanja „sa stopalima i cipelama“, došla do brojnih odgovora za vaše izazove i pronašla učinkovite metode za „sretan korak“ u našoj obući.
 • DOBAVLJAČI: tko su naši dobavljači?
  Karakteristike svakog od njih, što je antistress, što je Climotion pro, i sl.
 • IZBOR OBUĆE: poteškoće sa stopalima, cirkulacija, bolni tabani, natisci, kurje oči, hallux valgus, oticanje stopala, mit o odabiru obuće ujutro/ poslije podne, vlastiti  anatomski uložak
Image
 • POMAGALA ZA LAKŠI ODABIR CIPELE: ulošci, podpetak, zapetak, nagibna peta, silikon u službi stabilnosti tabana, „ niski „ zglob i problem visine cipele, individualni doživljaj prilikom nošenja cipela – „Meni su baš super“, „Jooojjjj tako se mučim s ovim modelom zbog…“
 • ODRŽAVANJE OBUĆE: svakodnevno održavanje, impregnacija, „odmaranje“ cipele od cjelodnevnog nošenja, treba li obuću mijenjati tijekom dana, sušenje obuće
 • MASAŽA I NJEGA STOPALA: kako potaknuti cirkulaciju, kako pripremiti stopala za noćni počinak, vježbe stopala za fleksibilnost i poticanje cirkulacije, kupke, magnezij u službi mišića, ali i pomoć kod kalcifikata u stopala, „trn u peti“ što i kako hodati, važnost nošenja dobre i kvalitetne cipele (bol cijelog tijela, ako obuća nije dobra)
Image Image
Image
 • ŽIVOT NA VISOKOJ PETI: odabir cipele za „ormar“
 • PSIHOLOŠKI PRISTUP ODABIRU OBUĆE „TKO HODA U VAŠIM CIPELAMA“? - muški / ženski pristup „problemu“ kupnje obuće - „ Što će mi reći suprug, supruga, prijateljica“...
 • NITKO NEMA PROBLEM KAO JA: sa širokim stopalom, s uskim stopalom, s „čukljem“, s trnom u
  peti, s „bacanjem unatraške“, s kralježnicom...
Bit će to neobična štiva za obične izazove, u kojima ćemo pokušati predstaviti rješenja za sve vaše muke i probleme sa stopalima i cipelama.

Uz Top Modu, korak je uvijek lak!

Pusa, Sanja

Podijeli sa prijateljima